Volledig scherm
© Raphaël Drent/Politie

Verdwenen vrouw uit Ophemert dood teruggevonden

OPHEMERT - Het levenloze lichaam dat donderdag is gevonden door de politie in Ophemert, blijkt het stoffelijk overschot te zijn van de 37-jarige Poolse vrouw die al bijna een week vermist was. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De 34-jarige echtgenoot van de vermiste Poolse vrouw blijft langer vastzitten. De man werd afgelopen zondag al opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van zijn vrouw. Hij wordt verdacht van moord of doodslag. Het stoffelijke overschot van zijn vrouw werd na een uitgebreide zoekactie gevonden aan de Bommelsestraat in Ophemert.

Rechercheurs
De politie zette veel rechercheurs op de zaak. „Een rechercheteam van vijftien rechercheurs is al dagen met de zaak bezig. Zo is sporen- en buurtonderzoek verricht op de locatie waar de vrouw woonde en op het adres waar haar man verbleef'', aldus de politie.

Zoektocht
Ook op verschillende plekken rond Ophemert heeft de politie gezocht naar de vrouw. Zij werd uiteindelijk na een zoektocht van bijna een week donderdag gevonden.

Rivierenland