Het ongeluk op de A2 waarbij twee agenten zwaargewond.
Volledig scherm
Het ongeluk op de A2 waarbij twee agenten zwaargewond. © ANP

Vrouw (53) die politiewagen ramde op A2 zit nog vast

WAARDENBURG - Een 53-jarige vrouw uit Hurwenen die op oudejaarsavond op de A2 bij Waardenburg met een flinke slok op een politiewagen ramde, zit nog in de cel. Justitie beslist of ze wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris en langer vastblijft. 

9 reacties

 • MrX

  3 jaar geleden
  D66 rechter: bakkie thee, foei niet meer doen, cursusje alcohol in het verkeer, rijbewijs 2 maanden kwijt. That's it!
 • Scherpschutter

  3 jaar geleden
  Ja, lijkt mij toch niet meer dan logisch dat ze nog vast zit  Maar ja, we leven in Nederland en dan is echt alles mogelijk !Ze zal met een waarschuwing naar huis gestuurd worden......
 • HermanEinfach

  3 jaar geleden
  En de ellende gaat maar door. Gewoon ladderzat achter het stuur gaan zitten en veel lijden en schade veroorzaken. Een onschuldig persoon, dit keer een agent, is misschien wel voor heel zijn leven gehandicapt. Dit moet gewoon hard aangepakt worden met minimaal 5 jaar gevangenisstraf. Dat zal wel niet gebeuren aangezien je daar minimaal een dubbele moord voor moet plegen. Welke politieke partij gaat dit eens aankaarten in de 2e kamer ?
 • BJW

  3 jaar geleden
  Lekker laten zitten
 • Riet Jansen

  3 jaar geleden
  Gelukkig dat het beter gaat met de agenten. Hoe stom kun je zijn om bezopen achter het stuur te gaan zitten. Het loopt nu nog redelijk goed af(hopen we). Voor hetzelfde geld vallen er ook dodelijke slachtoffers. Flink aanpakken deze persoon en alle kosten laten betalen, misschien een leer voor de volgende keer voor deze zuiplap.

Rivierenland