Volledig scherm
De raad van Rijnwaarden wil dat álle slechte straten van Pannerden worden aangepakt. Foto DG

Slecht wegdek Pannerden aangepakt

PANNERDEN - De probleemstraten in Pannerden worden onder handen genomen. De gemeenteraad van Rijnwaarden heeft er dinsdagavond op aangedrongen dat alle slechte straten in Pannerden worden aangepakt en niet een paar wegen in slechte staat.

De politiek vond het nodig te benadrukken alle slechte plekken onder handen te nemen, omdat de Renbaan, de Aerdtsestraat en Netelstede niet in de planning voor volgend jaar waren opgenomen.

Brandbrief
De Dorpsraad had de gemeenteraad in een brandbrief met foto's geattendeerd op het achterstallige onderhoud. In de Netelstede zitten al heel lang gaten in het asfalt. Aan de Aerdtsestraat zijn hele stukken wegdek diep uitgesleten. De Hoogeweg heeft een afgesleten fietsstrook en tegels liggen los.

Technisch rapport
Verkeerswethouder Hans Winters wil het probleem snel tackelen. Afgaande op een technisch rapport van zijn ambtenaren kunnen volgens hem alleen niet alle slechte straten in 2017 onder handen worden genomen. Hier nam de raad toch geen genoegen mee. „We willen dat u er met de Dorpsraad uitkomt", zei CDA'er Freek Jansen. Joop Lamers van Belangen Gelders Eiland drong zelfs aan op spoed.

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
47'
1-0
VitesseVIT
away logo
home logo De GraafschapGRA
EINDE
1-0
FC EmmenEMM
away logo
home logo sc HeerenveenHEE
EINDE
2-2
VVV-VenloVVV
away logo
home logo AZAZ
EINDE
2-1
Heracles AlmeloHER
away logo