Buurtbewoners Groenloseweg zijn bezorgd over verbreding.
Volledig scherm
Buurtbewoners Groenloseweg zijn bezorgd over verbreding. © Jan Ruland van den Brink

Wethouder Wim Wassink in het nauw door Groenloseweg: raad stemt tegen herinrichting

Wethouder Wim Wassink is donderdagavond flink in het nauw gekomen over de versmalling van de Groenloseweg. De meerderheid van de raad in Winterswijk stemde tegen de geplande versmalling naar 5,80 meter.

7 reacties

 • Corry Van Albeslo

  11 uur geleden
  @Hanneke Glazenburg: eens. Gewoon nieuw asfalt en twee snelheidscamera’s.
 • Hanneke Glazenburg

  2 dagen geleden
  De gemeente heeft het onderhoud aan de weg laten versloffen. De buurt is niet “zorgvuldig geïnformeerd, betrokken en gehoord in het hele proces”. Plannen eerst in de krant, bewoners vervolgens pas ingelicht (zeker niet betrokken) op zorgvuldig geregisseerde avonden waar kritiek slechts schriftelijk mogelijk was en geen ruimte was voor discussie. Kritische geluiden zijn vervolgens door het college zorgvuldig verzwegen, net als bij Arriva. Nu snel nieuw asfalt en over 15 jaar zien we verder!
 • M Wiggers

  2 dagen geleden
  Ik vraag me af of de heer Wassink vanwege persoonlijke redenen dit plan erdoor wilt drukken, of dat hij dit doet omdat hij van mening is dat dit het belang van de inwoners is, welke hij zou moeten vertegenwoordigen. Indien dat laatste het geval is, dan vraag ik me af of hij voldoende weet heeft wat de algemene opinie in Winterswijk is omtrent dit onderwerp.
 • Corry Van Albeslo

  2 dagen geleden
  @ Martine Gerdes, wat dacht je van snelheidscamera’s aan weerszijden van de weg, dossier sluiten en over tot de orde van de dag.
 • Martine Gerdes

  3 dagen geleden
  Mijnheer Pleiter heeft helemaal niets aangetoond. Deze man krijgt teveel platform in deze krant voor zijn waarheden. Hij presenteert eigen ervaringen als onderzochte feiten. Ik zou graag objectievere berichtgeving in deze krant willen zien. Meningen en eigen ervaringen moeten als zodanig benoemd worden en niet als een feit. De aanwonenden zijn zorgvuldig geïnformeerd, betrokken en gehoord in het hele proces. Dat is veel waard. Ik hoop op effectieve snelheidsverlagende maatregelen.