Hoofdingang Radboudumc
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdingang Radboudumc © Paul Rapp

Aan de kant gezette oncoloog wil per direct weer aan de slag in Radboudumc

NIJMEGEN - Een medisch oncoloog die in 2019 door het Radboudumc op non-actief is gezet, wil per direct weer aan het werk in het Nijmeegse ziekenhuis. Ze eist dat woensdag in een kort geding in Arnhem.

3 reacties

 • Joris Goedbloed

  2 maanden geleden
  @Peter van der Ven...Heel bijzonder dat je dit doet. Het mooiste gebaar dat je iemand kan geven. Helaas is het kwestie nummer zoveel van het Radboud. Het is een ziekenhuis met een heel roerig verleden op verschillende afdelingen. Persoonlijk denk ik dat het een structureel probleem is waar interim management van buitenaf nodig is om noodzakelijke veranderingen door te voeren in de onderlinge ingewortelde arbeids cultuur...Peter wens je heel veel sterkte en kracht.
 • Peter van de Ven

  2 maanden geleden
  Deze oncologe heeft mij met haar expertise in leven gehouden. Ik was anders in 2017 al overleden geweest. Ik zal nooit genezen, maar haar behandeling, haar communicatieve vaardigheden en haar inzet en invoelingsvermogen hebben mij gebracht waar ik nu ben. Dat het vreselijk is om aan kanker dood te gaan is geen discussiepunt, maar rancune tochten op iemand vindt ik beneden alle peil.
 • Joris Goedbloed

  2 maanden geleden
  Mevrouw is vrijgesproken dus is alles daaromtrent nietig. Zij kan gewoon met haar broodtrommel onder de arm aan de slag gaan binnen het Radboud. Het enige dat dit eventueel kan verhinderen is een hoger beroep door het ziekenhuis, maar dat is er niet.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Nijmegen e.o.