Acht weken oud poesje vast in conifeer in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Met hulp van een hoogwerker hebben brandweerlieden donderdagmiddag een katje bevrijd uit een boom aan het Tolhuis in Nijmegen. 

De bewoonster had de brandweer gealarmeerd omdat haar acht weken oude huisgenootje in een grote conifeer was gekropen en al een dag vast zat. Met een hoogwerker werd het katje bevrijd en overhandigd aan de bewoonster, tot haar grote vreugde.

Volledig scherm
Hoogwerker aan het werk in Nijmegen. © GinoPress
Volledig scherm
Beeld uit video. © GinoPress
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Run op winterse producten in de bouwmarkten: van strooizout tot sneeuwschuivers
    PREMIUM
    video

    Run op winterse producten in de bouwmark­ten: van strooizout tot sneeuw­schui­vers

    NIJMEGEN - In bouwmarkten is het deze dinsdag een komen en gaan van klanten. Van ruitontdooiers en sneeuwschuivers en van strooizout tot ruitenwisservloeistof; op veel winterse producten is door het winterweer een run ontstaan. ,,Mensen beseffen pas laat dat ze dat soort spullen nodig hebben. Dan kan het zijn dat het zo gebeurd is met de voorraden’’, zegt Theo van der Velden, die de spullen al veertig jaar verkoopt bij de Gamma in Nijmegen-West.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.