Volledig scherm
Big Bazar opent in september een filiaal in Winkelcentrum Malden in de huidige Marskramer. © ANP

Action of Big Bazar? Malden kan kiezen

MALDEN - Action krijgt er een concurrent bij in Winkelcentrum Malden. Marskramer opent zaterdag voor het laatst haar deuren in het winkelcentrum. Daarna volgt een verbouwing van een maand en gaat prijsvechter Big Bazar op 13 september voor het eerst open. 

Big Bazar is een andere winkelformule van Blokker Holding. De formule biedt een breed, snel wisselend assortiment van duizenden laaggeprijsde artikelen in diverse categorieën. Daaronder vallen persoonlijke verzorging, schoonmaak, huishouden, eten en drinken, textiel en doe-het-zelf. 

Blokker Holding is ook eigenaar van Marskramer. Die formule sluit uiterlijk per februari 2018 al haar winkels en gaat door als franchiseformule en groothandelsorganisatie. Klanten van de Maldense Marskramer kunnen na zaterdag nog wel terecht bij bijvoorbeeld de Marskramer in Grave. Een woordvoerder van Blokker Holding laat weten dat de medewerkers van de Maldense Marskramer zoveel mogelijk worden overgeplaatst. 'Indien mogelijk en indien geïnteresseerd.’

Action opende in de zomer van 2016 een filiaal in Winkelcentrum Malden. Door het 'Actioneffect' zou er minder leegstand zijn in Winkelcentrum Malden en zouden er meer bezoekers komen. Het is afwachten of er ook een 'Big Bazareffect' volgt.

Volledig scherm
Winkelcentrum Malden. © Theo Peeters

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.