Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Afgewezen zorgclubs naar de rechter

NIJMEGEN - Minstens zeven zorgaanbieders spannen een kort geding aan tegen gemeenten in de regio Nijmegen, omdat ze vanaf 2018 geen geld meer krijgen voor hun cliënten. Ze willen zo afdwingen dat ze toch worden toegelaten tot de zorgmarkt in de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Mook. 

9 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  In Zwolle speelt hetzelfde. Van de 100 aanbieders gaan er maar 30 door. Er komt 18 februari een rechtszaak
 • Andersom

  5 jaar geleden
  Nederland wordt geregeerd door boekhouder. Die kijken alleen naar de centen. Het feit dat je met (kwetsbare) mensen te maken hebt, interesseert ze geen zier. Ambtenaren; ergste en sompzinnigste soort mensen dat er is!
 • Onrecht024

  5 jaar geleden
  Partijen die al voor de zoveelste keer een controle hebben gehad en snoepreisjes naar het buitenland organseren in de vorm van zorg van onze belasting gelden is niet geoorloofd maar het is een feit geworden. En toch de gunning gekregen. Wat zou de reden kunnen zijn dat zij de gunning hebben gekregen? Sterke lobby soms? 
 • Ted Drummels

  5 jaar geleden
  Dat is lekker! Dus toch vriendjespolitiek in de zorg. Ik las laatst al iets over matswerk van zorginstelling "onder de bomen" en nu een schoondochter die bij "thuiszorg MOC" werkt. Waar is deze wethouder in godsnaam mee bezig? Hij maakt zo meer kapot dan ons lief is!
 • Simone

  5 jaar geleden
  Mahin is een beroepsquerulant. Hij is meer met rechtzaken bezig dan zorg. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.