Mark Slinkman, burgemeester van Berg en Dal.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Slinkman, burgemeester van Berg en Dal.

Agressie tegen ambtenaren: ‘Als we niet uitkijken zitten er straks veel meer met burn-outs thuis’

GROESBEEK/HEUMEN - Het loopt de spuigaten uit met agressie tegen ambtenaren. Die noodkreet slaakt de gemeente Berg en Dal. Twee medewerkers zitten al thuis met een burn-out en daar blijft het niet bij, vreest de burgemeester. Wat is er aan de hand? En speelt het ook elders?

 1. Grote wens van ex-kankerpatiënt Youri Pouwels (17) gaat in vervulling: spreken bij een oorlogsherdenking

  Grote wens van ex-kankerpa­tiënt Youri Pouwels (17) gaat in vervulling: spreken bij een oorlogsher­den­king

  GROESBEEK – Voor de 17-jarige Youri Pouwels ging vrijdagochtend een lang gekoesterde wens in vervulling: spreken bij een officiële herdenking van de Tweede Wereldoorlog. De inwoner van Oss is erg geïnteresseerd in de oorlog en weet er erg veel vanaf. De organisatie Make a Wish regelde dat hij in Groesbeek, bij het Generaal Gavinmonument een gedicht mocht voorlezen bij de jaarlijkse herdenking daar.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.