Volledig scherm
© Theo Peeters

Alle 1.744 startbewijzen voor Nijmeegse Vierdaagse inmiddels vergeven

NIJMEGEN - Alle 1.744 startbewijzen voor de Nijmeegse Vierdaagse die vandaag via een herinschrijving alsnog werden vergeven zijn verkocht. Dat meldt de organisatie van de Vierdaagse.

De herinschrijving startte vanochtend om 10.00 uur maar kampte al snel met problemen in de betaalmodule. Rond 13.45 uur waren de problemen weer opgelost. Omdat voor de herinschrijving gold: wie het eerst komt, wie het eerst maalt, wekte de storing bij veel mensen grote irritatie.

Excuses

De organisatie biedt nu via haar website haar 'oprechte excuses' aan voor de storing omdat mensen die om 10.00 uur klaar zaten mogelijk 's middags de gelegenheid hebben gemist. 'We weten dat welke variant we ook zouden kiezen naar aanleiding van deze technische storing, er altijd mensen zijn die niet in de gelegenheid zijn om te betalen.' 

Vorige week maakte de organisatie van de Vierdaagse bekend dat er nog 1.744 plekken beschikbaar zijn voor de 3.970 uitgelote burgerlopers. Alle 160 individuele Nederlandse militairen die waren uitgeloot, mogen nu weer zeker meedoen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.