NEC wil het Goffertstadion kopen, moderniseren, uitbouwen en de directe omgeving erom heen bebouwen. Werktitel van het project: Volksparkstadion De Goffert. Het Goffertpark zelf blijft overigens onaangeroerd.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC wil het Goffertstadion kopen, moderniseren, uitbouwen en de directe omgeving erom heen bebouwen. Werktitel van het project: Volksparkstadion De Goffert. Het Goffertpark zelf blijft overigens onaangeroerd. © Gerard Verschooten

Alleen metamorfose van De Goffert kan NEC redden van de ondergang; maar hoe dan?

Er hangt een geweldige vibe rond NEC. Superfan annex suikeroom Marcel Boekhoorn wil nu doorpakken. Maar: dat kan alleen als de club haar ambitieuze stadionplannen kan verwezenlijken. Hoe realistisch is dat? De deadline nadert. 11 vragen, 11 antwoorden.

22 reacties

 • Jeanne Berendrecht

  1 maand geleden
  Het Goffertpark is nog steeds een monument en niet bestemd voor woningbouw of het vestigen van bedrijven.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Het is een ongezellig stadion... in een afgelegen en stil gebied. Het is niet onverstandig op een andere plek een nieuw en gezellig stadion te bouwen. Denk dat ik dan ook kom kijken.
 • Riana Haaren

  1 maand geleden
  Woningen bouwen in het Goffertpark? Zijn ze nu helemaal gek geworden bij nec? Het Goffertpark is een prachtige groene omgeving met bomen die zuurstof leveren. Absoluut één van de allermooiste stadsparken van Nederland en de parel van Nijmegen. Daar ga je toch geen woningen bouwen. Ik mag toch hopen dat de gemeente Nijmegen hier geen toestemming voor geeft. BLIJF AF VAN HET GOFFERTPARK!!!
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Daan, op de foto boven dit artikel kun je dat zeer goed zien. Dat zou ten koste van veel bomen gaan. Dit moet je dus niet willen.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Rob, nee ik lees wat er staat. Een ander typt wat in zijn plaatje past, ook al is het totale onzin. Maar goed dat je wel het inzicht hebt dat we het niet eens zullen worden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.