Mobiele Covid prikpost bij de Jumbo in Lindenholt.
Volledig scherm
PREMIUM
Mobiele Covid prikpost bij de Jumbo in Lindenholt. © Foto: Bert Beelen

Angst voor agressie blijft bij de prikbus on tour, ook in Lindenholt: ‘Je weet niet wat er in het vaccin zit’

NIJMEGEN - Voor het boodschappen doen toch nog even een shot van Pfizer of Janssen nemen? Voor de twijfelaar, maar ook voor de toerist is de mobiele prikbus van de GGD een uitkomst. Zoals dit weekeinde in Lindenholt.  

3 reacties

 • Dicky van van Westreenen

  4 dagen geleden
  Vrijheid is een groot goed maar soms moet je even schakelen. De meeste eten wel alles en als ze verre reizen maken dan halen ze de verplichte prikken ook. Beetje hypocriet. Ook frikadellen en vast food gaat er in als koek je weet ook niet wat daar in zit.
 • Marjolijn Dehue

  5 dagen geleden
  Nee, ik weet ook niet wat er in zit, wil ik ook niet weten. Ik weet ook niet wat er, naast het hoofdbestandsdeel nu precies, in levensmiddelen dat tapbiertje, die sigaret, dat shot of in een hamburger zit maar werk die toch naar binnen. Van belang is wat het voor mij zou kunnen betekenen. Van veel dingen weten we dat het slecht is voor de gezondheid maar kiezen we er bewust voor om het toch in ons lichaam te stoppen.
 • Harrie Nak

  5 dagen geleden
  Je weet niet wat er in zit, weet je dat wel van een Paracetamolletje dan? Of het zalfje wat de dokter je voorschrijft? Of wat te denken van de melk in de supermarkt, je weet het niet he…. Als je zo leeft heb je geen leven…

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.