Passagiers stappen in de trein van Arriva op station Mook/Molenhoek. Ze hebben hun mondkapje al op gedaan wat tegenwoordig verplicht is in het openbaar vervoer.
Volledig scherm
PREMIUM
Passagiers stappen in de trein van Arriva op station Mook/Molenhoek. Ze hebben hun mondkapje al op gedaan wat tegenwoordig verplicht is in het openbaar vervoer. © Theo Peeters

Arriva rijdt volgende week nog volgens dienstregeling vakantie, óók nu mbo en hoger onderwijs deuren weer openen

NIJMEGEN / LAND VAN CUIJK - Arriva laat de treinen op de Maaslijn ook volgende week nog rijden volgens de vakantiedienstregeling. Of het mbo en hoger onderwijs nu opengaan of niet. ,,Aanpassen kost nu eenmaal tijd.”

5 reacties

 • van der Monde

  3 dagen geleden
  “We monitoren de reizigersaantallen” met andere woorden; we lopen altijd achter de feiten aan, en dat is precies mijn jarenlange ervaring sinds de NS niet meer op dit traject rijdt. Arriva vertelt er voor het gemak maar niet bij dat ze te weinig onderhoud plegen aan de treinstellen en een treinstel minder een besparing van €5000 oplevert (volgens een Arriva medewerker). Tel uit je winst. Dat Arriva hun afspraken volgens de “gewonnen” aanbesteding niet na komt is iedereen intussen wel duidelijk.
 • A.M. BERBEN

  3 dagen geleden
  Gelet op de al jarenlange litanie van klachten over vervoerscomfort op deze lijn mag nu inmiddels weleens een antwoord worden gegeven op de vraag of Arriva wel de meest geschikte exploitant van dit deel van de Maaslijn genoemd mag worden. Ik ken me inmiddels heel goed voorstellen dat het antwoord op deze vraag "nee" luidt. Ook nu weer komt de reactie van Arriva hautain over en mis ik elk geluid dat aangeeft dat men reizigers wil bedienen, het bedrijf heeft echt een communicatieprobleem!
 • Kenneth Tharmaratnam

  3 dagen geleden
  Je zou van Deutsche Bahn dochter Arriva wel beter verwachten, zeker gezien de ervaringen uit het verleden, maar Veolia is ook geen optie meer want dan heb je tegenwoordig met Transdev te maken. En ofschoon er nog het nodige verbetert kan worden bij Arriva, mogen we al blij zijn dat moeder DB en dus indirect ook de Duitse overheid gelukkig nog als goede moeder investeert in Arriva. Dat kunnen we namelijk niet zeggen van NL met NS dochter Abellio die nu vele forensen in NRW in de kou laat staan.
 • josz Grootveld

  4 dagen geleden
  Veolia was zo gek nog niet.....
 • Marianne Heuvel

  4 dagen geleden
  Ja volgens arriva is het nooit druk. De hele corona periode proppen ze de reizigers in korte treinen en rijden in de ochtend vaak de trein niet. Wel dure abo betalen!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.