Jongeren op het Waalstrandje bij Nijmegen, afgelopen juni.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren op het Waalstrandje bij Nijmegen, afgelopen juni. © John Beckmann / Persbureau Heitink

Avondklok Waalstrandjes: niet één boete uitgedeeld, maar - zegt een omwonende - ‘de overlast blijft’

NIJMEGEN - De avondklok op de Nijmeegse Waalstrandjes heeft in twee maanden tijd niet één boete opgeleverd. De populaire strandjes zijn na 22.30 uur verboden terrein. Dat moest de overlast tegengaan. Maar helpt de maatregel wel?

8 reacties

 • berrie den vossen

  1 jaar geleden
  "Er zijn bij ons geen excessen bekend". da's 'n mooie manier om je er van af te doen zeg...los daarvan heeft het ook met 'n stukje opvoeding te maken want wat maken die gasten er 'n zooi van zeg.. daar langs de waal.
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  'Specifiek de oorzaak van het probleem'. U zegt het.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Wat ik niet begrijp (zal wel aan de leeftijd liggen) is dat je op straat moet rondhangen. Je kunt toch ook gewoon bij iemand thuis afspreken en de huizen zijn vaak groter dan we vroeger hadden. Wij hadden niet eens een eigen kamer en vaak zijn de gezinnen veel kleiner dus ruimte genoeg thuis.
 • P.L. Derksen

  1 jaar geleden
  Zo doen we dat tegenwoordig. We proberen het probleem veroorzaakt door een relatief kleine groep op te lossen door vooral goedwillende te straffen.
 • Teun van Wijk

  1 jaar geleden
  Tja, mensen moeten ergens naar toe. Nachtleven moet dicht en dan ook nog zeuren dat ze iets anders gaan doen. Klote voor de enkeling die echt iets hoort, pak oordoppen en focus op iets anders. Doen mensen langs spoor, wegen, in centrum ook.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen