Jesse Klaver tijdens een bijeenkomst van GroenLinks over de formatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Jesse Klaver tijdens een bijeenkomst van GroenLinks over de formatie. © ANP

Balende buren van asfaltfabriek hopen dat Jesse Klaver zijn Nijmeegse collega’s aanspreekt

NIJMEGEN - GroenLinks-leider Jesse Klaver moet zich bemoeien met de kwestie rond de asfaltfabriek in Nijmegen. Dat vinden inwoners van Nijmegen-West en Weurt. Ze zijn teleurgesteld in de Nijmeegse GroenLinks-afdeling, die verrast reageert.

8 reacties

 • Celine Berserik

  3 maanden geleden
  T Leaners je bent niet goed op de hoogte. GroenLinks is altijd voorstander geweest van het maken van energie van restafval en resthout maar nooit van het kappen van bomen voor het maken van energie. Wat veranderd is dat GroenLinks Nijmegen sinds een paar jaar ook geen voorstander meer is van het maken van uit energie uit resthout.
 • T Leaners

  3 maanden geleden
  Groen Links is een ramp: eerst biomassa omarmen, nog erger dan een asfaltfabriek. Windmolens, die niet afbreekbaar zijn. Electr auto met kinderarbeid (denk eraan als je er een aanschaft). Windmolens alleen bij andermans tuin. Wegen: eenbaans dus meer milieuschade. Maar ze zijn goed vertegenwoordigd in milieuclubs: het verdienmodel van GL.
 • Ans De poes

  3 maanden geleden
  hoelang bestaat dit bedrijf al .Hoeveel mensen hebben daar hun brood daar verdient .En nu zeuren er een paar met de kans dat dit bedrijf sluit of naar het buitenland vertrekt en terecht.Hier komen door de mileu freaken te veel regels aan aan jemoet voldoen
 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Dan moet je volgens het onderzoek alle verkeer in Nijmegen ook verbieden, dit zou nog veel schadelijker zijn. Ik ben benieuwd of GroenLinks zich daar over wil uitlaten.
 • Carel van ‘t Zand

  3 maanden geleden
  Groenlinks geeft helemaal niets om het plaatselijke milieu, dat moet nu toch onderhand wel duidelijk zijn. Roeptoeteren over het klimaat en ‘de wereld’ gaat ze wel heel goed af. Want dat is ver weg, geen hond controleert en het is zo abstract dat geen mens alles overziet. Helaas heeft hun achterban het niet door….

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.