Fragment uit de vrijgegeven beelden van de berovingen bij de pinautomaat in Nijmegen.
Volledig scherm
Fragment uit de vrijgegeven beelden van de berovingen bij de pinautomaat in Nijmegen. © Politie

Beelden van gewelddadige berovingen bij pinautomaat Nijmegen vrijgegeven

NIJMEGEN - De politie in Nijmegen heeft via het opsporingsprogramma Bureau GLD. beelden vrijgegeven van een gewelddadige beroving bij een pinautomaat aan de Hatertseweg. Daarop zijn de daders te zien.

Bij de pinautomaat van ABN Amro zijn in een maand tijd drie personen beroofd. De eerste roof was op oudejaarsavondEen week later was het opnieuw raak, en de daders sloegen op 2 februari nogmaals toe

Volgens de politie werd bij de eerste twee berovingen gedreigd met een pistool. Bij de derde beroving slaan ze het slachtoffer van zijn fiets, schoppen hem in zijn gezicht en sleuren hem over de grond. Een voorbijganger ontfermt zich uiteindelijk over hem. 

Mogelijk hebben de daders ook iets te maken met een reeks recente overvallen in Nijmegen. 

In Bureau GLD. bij Omroep Gelderland is vanavond een item over de berovingen te zien. De politie hoopt zo meer informatie over de daders binnen te krijgen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.