De wikkels met cocaïne die de Politie Nijmegen bij de 76-jarige dealer vond.
Volledig scherm
De wikkels met cocaïne die de Politie Nijmegen bij de 76-jarige dealer vond. © Politie Nijmegen

Bejaarde cokedealer (76) uit Nijmegen moet vier maanden cel in

NIJMEGEN - Dat de 76-jarige Nijmegenaar vanuit zijn woning in het Nijmeegse Willemskwartier cocaïne verhandelde, lijdt volgens de rechtbank van Arnhem geen twijfel. Toch valt de uiteindelijk straf veel lager uit dan de eis die de officier van justitie, zo bleek uit het donderdag gewezen vonnis: de bejaarde drugsdealer kreeg een celstraf van één jaar, acht maanden van die straf zijn voorwaardelijk. 

11 reacties

 • Martin

  4 jaar geleden
  Praat voor jezelf, veel mensen zijn het met mij eens.
 • Unweit

  4 jaar geleden
  Hopelijk stelt het OM beroep in van deze veroordeling zodat deze dealer alsnog achter het gaas komt en wat mij betreft met slechts gezondheid en al daar ook het tijdige voor het eeuwige mag verwisselen.
 • GewoonDeWaarheid

  4 jaar geleden
  Kunnen we allemaal wel coke gaan dealen. Pakkans is bijna 0. Wordt je gepakt dan is de kans op vrijspraak groot. Wordt je toch veroordeeld dan kan je na 4 maanden weer gaan dealen.
 • Titus

  4 jaar geleden
  Kan waar zijn; maar krijg daar meestal een nare smaak van. Rekening houden met persoonlijke omstandigheden is juist nodig bij mensen die buiten hun schuld in de penarie zitten! Dan gebeurt het veel te weinig!  In gevallen als dit blijft het twijfelachtig !  Die man deed het allemaal zélf, en dan gaan mekkeren!  Hoeft íe maar 4 maanden uit te rusten, terwijl hem een heel jaar was beloofd!! 
 • HJM Nissen

  4 jaar geleden
  Balachelijk, die lage straf! 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.