De Graafseweg in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafseweg in Nijmegen. © Paul Rapp

Belangrijke verkeersader in Nijmegen definitief verder versmald van vier naar twee banen

NIJMEGEN - De Graafseweg wordt verder versmald. In de toekomst zal ook het traject tussen spoorbrug en de kruising met de Wolfskuilseweg van vier naar twee rijbanen gaan. Dat heeft de Nijmeegse gemeenteraad woensdagavond definitief besloten.

74 reacties

 • Daan

  2 jaar geleden
  Staat nu ook al erg vaak vast op de S100. Hoe wordt het extra verkeer dat hier bij komt dan afgewikkeld? Er moeten meer kritische vragen worden gesteld in de gemeenteraad. De S100 gaat vastlopen, dat is wel duidelijk.
 • Juske

  2 jaar geleden
  En zo veilig zijn die fietspaden tegenwoordig ook niet meer met al dat fietsverkeer op een zijde van een weg. Levensgevaarlijk. 
 • Juske

  2 jaar geleden
  Wat lees ik nu: democratie ?  80% van Nederland wil gewoon zwarte Piet en wat denk je. Dag zwarte Piet !  Kijk dat is democratie. Sorry dat ik dit onderwerp bij dit onderwerp benoem, maar dit schiet je toch echt in het verkeerde keelgat. Democratie. Hahaha. 
 • FNH

  2 jaar geleden
  Totale onzin. Er zijn al legio wegen op te noemen waar je nu al vast staat. Als waar zou zijn wat u zegt dat zouden die wegen al niet meer nemen. Mensen ‘moeten’ nu eenmaal ergens zijn/heen en daarbij nemen ze de files op de koop toe ipv met de fiets of t ov te gaan
 • Wanula Dreaming

  2 jaar geleden
  Een tragere doorgang gaat ervoor zorgen dat mensen die nu (onnodig) door Nijmegen heen willen rijden, er nu omheen gaan rijden. En dat is precies de bedoeling. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen