Zo ziet Schipper Bosch de toekomst van het Reomieterrein in Ooij. Monument & Landschap wil hier geen bouw in een paar lagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo ziet Schipper Bosch de toekomst van het Reomieterrein in Ooij. Monument & Landschap wil hier geen bouw in een paar lagen. © Schipper Bosch

Berg en Dal zet monumentenstichting aan de dijk na ‘lasterlijke uitlatingen’

GROESBEEK - De gemeente Berg en Dal wil niks meer te maken hebben met de stichting Monument & Landschap. Burgemeester en wethouders hebben de stichting donderdag aan de dijk gezet. ‘De gemeente ziet zich gedwongen de samenwerking met de stichting als overlegpartner te beëindigen’, staat in een aan het begin van de avond uitgegeven persverklaring.

4 reacties

 • bert cornelissen

  1 jaar geleden
  dit zet alleen maar de deur open naar nog meer bebouwing en hoogbouw is al helemaal van de zotte midden in het platteland. Het is een nationaal landschap. Als gemeente dien je altijd in contact te blijven met de bevolking, dus dit slaat werkelijk nergens op. Niet meer met ze praten betekent niet dat ze er niet meer zijn
 • Peter Schuurstra

  1 jaar geleden
  Wederom een voorbeeld dat Slinkman geen enkele kritiek duld en wars is van enig reflectief vermogen om ook eens naar binnen te kijken. En dan verbaasd zijn dat het publiek geen vertrouwen heeft in de politiek..
 • Ron Swinkels

  1 jaar geleden
  Kijk, je hebt steden en dorpen. In steden zet je hoogbouw in dorpen hou je het bij laagbouw. Zeker in dit soort prachtige dorpen.
 • Erik Lamers

  1 jaar geleden
  We zien de flats wel komen. M&L heeft gewoon gelijk. Er staat nergens een flat op de dijk in deze polder!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen