Volledig scherm
FortaRock in Nijmegen. © Bert Beelen

Bodycount met rapper Ice-T en Satyricon naar FortaRock 2018

NIJMEGEN - De Amerikaanse metalband Bodycount, de formatie van rapper Ice-T, treedt komende zomer op tijdens FortaRock in het Nijmeegse Goffertpark. Ook AlestormSatyricon en Igorrr zijn toegevoegd aan de line-up van het tweedaagse rockfestival. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt.

FortaRock werd afgelopen jaar niet gehouden vanwege het ontbreken van grote namen. Voor 2018 heeft de organisatie wel een aantal grote namen kunnen boeken voor het rockfeest op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni.

Line-up

De Finse metalband Nightwish en de Australische metalcore-formatie Parkway Drive waren de eerste twee namen die FortaRock bekend maakte voor de editie van 2018. Daar werden later Kreator, Meshuggah, Avatar, Death Angel en Thy Art Is Murder aan toegevoegd.

Kaarten

FortaRock 2018 is op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Verdeeld over twee podia treden er 22 bands op. Daarnaast is er een festivalmarkt en bekijkt de organisatie de mogelijkheden voor een officiële festivalcamping in de Waalstad.

De voorverkoop voor het festival is gestart. Kaarten zijn HIER verkrijgbaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.