Volledig scherm
Agenten controleren de illegale taxi. © Politie

Boete voor bestuurder illegale taxi in Nijmegen

NIJMEGEN - De bestuurder van een illegale taxi heeft donderdagavond een boete gekregen in Nijmegen. De man reed in een auto die niet als taxi geregistreerd stond; dit is verboden.

De auto bleek van iemand anders dan de bestuurder, ook diegene kan een boete tegemoet zien.

De 'taxichauffeur' werd gestopt nabij het Keizer Karelplein en vervoerde vier mensen, van wie de politie de gegevens genoteerd heeft. Zij hebben geen bekeuring gekregen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.