Volledig scherm
In de kern Breedeweg is een boom op een huis gevallen. Foto Joop Verstraaten © Thed Maas

Boom valt op huis in Breedeweg

BREEDEWEG - In het Groesbeekse kerkdorp Breedeweg is door de storm een boom half op een huis gevallen. Er is fikse schade aan het dak. Niemand raakte gewond.

De brandweerkorpsen van Millingen, Ubbergen en Groesbeek zijn momenteel met 30 man onderweg in verband met de storm. ok zijn er vier zaagploegen van twee man van de gemeente op pad. 

In Millingen zijn er 14 meldingen - voornamelijk van omgewaaide bomen - binnen gekomen: in Ubbergen 11 en in Groesbeek 38.  Donderdagmiddag waren de Rijlaan en de Mooksebaan in Groesbeek nog steeds afgesloten voor verkeer.  Gewonden zijn er niet gevallen. 

Aan de Hoge Horst in Groesbeek waaide een dak van een volière: enkele kwartels en duiven zijn gevlogen. Donderdagmiddag kwamen talloze vrijwilligers van Germania in Groesbeek naar de kantine nadat het mastiek van het dak waaide. Daardoor ontstond er ook lekkage. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.