Volledig scherm
Ton Hendriks © ANP

#BOOS-huisbaas Ton Hendriks gewond bij ongeval

NIJMEGEN – Vastgoedmagnaat Ton Hendriks is zaterdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval. De 70-jarige Hendriks reed met zijn fiets in het centrum van Nijmegen toen hij door een auto werd geschept, zo meldt N1.

De auto kwam uit de parkeergarage aan de Mariënburg in Nijmegen, Hendriks fietste richting het Koningsplein. De vastgoedmagnaat is bij de botsing gewond geraakt aan zijn hoofd en overgebracht naar het ziekenhuis. 

#BOOS

Hendriks kwam onlangs in opspraak toen hij betrokken raakte bij een schermutseling met BNN-presentator Tim Hofman. Hofman bracht voor het Youtube-programma #BOOS met zijn cameraploeg een bezoek aan het bedrijf van Hendriks. Daarop volgde een rechtszaak, waarin Hendriks de uitzending van Hofman probeerde te verbieden. Daarbij trok de Nijmegenaar aan het kortste eind, waarna de aflevering alsnog online kwam. Deze is inmiddels bijna 1,6 miljoen keer bekeken. Na alle commotie bood Hendriks de BNN-presentator in deze krant zijn excuses aan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.