Volledig scherm
Een boze man gooit met een voorwerp op de kruising van de Graafseweg en Wolfskuilseweg in Nijmegen © Screenshot video/Dumpert

Boze man smijt bij stoplichten Nijmegen met voorwerp terwijl politie nadert

videoNIJMEGEN - Op videowebsite Dumpert circuleert nu een filmpje van een opmerkelijk verkeersconflict op de kruising van de Graafseweg en de Wolfskuilseweg in Nijmegen. Op de beelden is te zien hoe een boze man uit zijn auto stapt en een voorwerp gooit in de richting van een automobilist die achter hem bij de stoplichten staat. En dat terwijl aan de andere kant van de weg een politiewagen met zwaailichten nadert.

Waarom de man met iets smijt, is onbekend. Wel is in de video te zien dat zijn poging om de andere weggebruiker te raken faliekant mislukt. Het voorwerp, waarvan moeilijk is te zien wat het precies is, zeilt met een boogje over een rode auto. 

De man stapt vervolgens snel weer in zijn eigen voertuig, omdat het stoplicht op groen is gesprongen. De bestuurder achter hem probeert nog verhaal te halen. Een politieauto, die vermoedelijk onderweg is naar een ander incident, komt ondertussen steeds dichterbij.

Het voorval zorgt voor de nodige verbazing bij omstanders. 'Oh mijn god, hij stapt uit!', schreeuwt een vrouw in het filmpje. 'Wat gooide hij nou? Een blik bier of zo?', vraagt een ander zich hardop af.

Bekijk de video van Dumpert hieronder.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.