Brandweer haalt man uit huis met hoogwerker

OOIJ - Brandweerlieden hebben woensdagochtend een onwel geworden man uit zijn woning aan de Nassaustraat in Ooij gehaald. De brandweer zette daarbij een hoogwerker in, omdat de man niet via de trap naar beneden kon worden gehaald. 

De vrijwillige brandweer van Groesbeek was snel ter plekke om de man uit zijn huis te halen en over te brengen naar de gereedstaande ambulance. Die vertrok met gillende sirene en zwaailicht naar het ziekenhuis. Nog niet bekend is hoe de man er aan toe is.

Volledig scherm
Een man wordt met een hoogwerker uit zijn huis gehaald. © Henk Baron
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rechter: zijn de krakers van de waterzuivering er eigenlijk nog wel?

    Rechter: zijn de krakers van de waterzuive­ring er eigenlijk nog wel?

    Zitten er nog krakers in de voormalige kantoorruimte van de waterzuiveringsinstallatie aan de Jonkerstraat in Nijmegen? ,,Zijn ze niet geschrokken van de dagvaarding?", vroeg de kortgedingrechter in Arnhem zich donderdag af. De curator van de failliete InnovioPapers BV (voorheen Sappi) die het kort geding aanspande, weet het eigenlijk niet zeker. ,,Er staat nog steeds een tentje. En een bromfiets. Ik sluit niet uit dat ze er nog zijn."

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.