Brandweer haalt man uit huis met hoogwerker

OOIJ - Brandweerlieden hebben woensdagochtend een onwel geworden man uit zijn woning aan de Nassaustraat in Ooij gehaald. De brandweer zette daarbij een hoogwerker in, omdat de man niet via de trap naar beneden kon worden gehaald. 

De vrijwillige brandweer van Groesbeek was snel ter plekke om de man uit zijn huis te halen en over te brengen naar de gereedstaande ambulance. Die vertrok met gillende sirene en zwaailicht naar het ziekenhuis. Nog niet bekend is hoe de man er aan toe is.

Volledig scherm
Een man wordt met een hoogwerker uit zijn huis gehaald. © Henk Baron
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.