Volledig scherm
PREMIUM
Vuurwerk op de Graafsebrug in Nijmegen. © Bert Beelen

Bruls: de jaarwisseling moet echt anders

OpinieNijmegen - De Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls wil een viering van oud en nieuw waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Een nationaal feest, met duizenden feestlocaties, waarvoor niemand zich als organisator opwerpt, met zoveel incidenten en zoveel hulpverleners in touw: dat kan volgens Bruls niet meer.

Stel je voor, iemand steekt midden in een vol restaurant een grote sigaar op en blaast de rookwolken de ruimte in. Een storm van protest vanuit de andere gasten zou ongetwijfeld het gevolg zijn. Toch was dit beeld nog niet zo lang geleden gebruikelijk in de Nederlandse horeca.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.