De Nijmeegse Wendy is samen met haar twee zoontjes uit huis gezet omdat in hun woning harddrugs zijn gevonden. Die zouden van haar partner zijn geweest.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nijmeegse Wendy is samen met haar twee zoontjes uit huis gezet omdat in hun woning harddrugs zijn gevonden. Die zouden van haar partner zijn geweest. © Paul Rapp

Bruls zet Wendy én kinderen op straat, omdat vader in de drugs zit. Gaat dat niet te ver?

NIJMEGEN - Omdat haar man in drugs zou handelen, zijn ook de Nijmeegse Wendy en haar zoons (12 en 9) hun huis uitgezet door burgemeester Bruls. Mogen kinderen de dupe worden van fouten van hun ouders? 

82 reacties

 • Bibi

  1 jaar geleden
  Wij zijn dit verhaal moe. Het thema wordt wel errug uitgemolken . Wendy moet gewoon maar op de blaren zitten zoals ze eerst zat op de rijke vruchten van de drugsverkoop van haar ega. Het blijft super triest dat de kinderen zulke onverantwoordelijke ouders hebben maar dat is enkel de schuld van die ouders dus pleaaaase geef die Wendy geen podium meer voor het rondtoeteren hoe zielig zij is .
 • Groesbeker

  1 jaar geleden
  Hoop dat die kinderen ervan leren dat misdaad niet loont. Nu keurt iedereen het af dat ze de dupe zijn, maar als pa niet gepakt was hadden ze weelde gehad, wel goed ? En gedacht dat misdaad loont.
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  hier dus wel toch? en weer niet goed
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  kinderen uit de ouderlijke macht gezet?  denk andersom, ofschoon hier de ,kinderen misschien beter en slimmer zijn dan die ouders
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  kwam niet goed  uit, geld he? 
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.