De mensen van Nijmegen Rechtsaf die woensdagavond voor het eerst surveilleren.
Volledig scherm
De mensen van Nijmegen Rechtsaf die woensdagavond voor het eerst surveilleren. © DG

Burgerwacht patrouilleert bij Nijmeegse pinautomaten na reeks berovingen

NIJMEGEN - Nijmegen Rechtsaf, naar eigen zeggen een vriendengroep van zo'n 25 man, houdt sinds woensdagavond op donkere uren de wacht bij pinautomaten in en rond het centrum van Nijmegen.

66 reacties

 • MidnightCowboy

  5 jaar geleden
  Daadwerkelijk probleem is de psyche en het gebrek aan een degelijk sociaal vangnet, niet de beschikbaarheid van vuurwapens. Waarom horen we daar niets over? 
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Heb ze er nog geen enkele keer gezien! 
 • Arie Boerkamp

  5 jaar geleden
  "geen Nederlandse universiteit in de top 100"? Wel acht...Times higher education world university rankings 2017:59. Delft University of Technology63. University of Amsterdam65. Wageningen University & Research69. Erasmus University Rotterdam77. Leiden University80. University of Groningen86. Utrecht University94. Maastricht University
 • A S

  5 jaar geleden
  Het bezuinigingsbeleid op politie en het op laten lopen van de JSF-ontwikkelingskosten kwam toch echt uit de hoek van de VVD-ministers. Vallen die tegenwoordig ook al onder het 'pseudolinkse rapaille'?
 • A S

  5 jaar geleden
  We wonen in een van de top 5 beste landen in de wereld, maar natúúrlijk zouden alle (zeer relatieve) problemen die we nog hebben worden opgelost als elke mafkees met een Glock 17 mag rondzwaaien!Investeren in de politie lijkt mij een beter plan. Onze mannen en vrouwen in het blauw hebben het ook niet makkelijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen