Een bus van Breng.
Volledig scherm
Een bus van Breng. © Hans Broekhuizen/DG

Busvervoer hele land komende donderdag plat: veel chauffeurs staken

UpdateNIJMEGEN - Buschauffeurs in het hele land gaan aanstaande donderdag staken. Overal blijven 4 januari de bussen in de remise staan. Dat maken de vakbonden FNV en CNV bekend.

30 reacties

 • Titus

  5 jaar geleden
  erge---r---nisje, je vergeet de r in dat woord, en ligt lekker te zonnen aan een warm strand,, jij hebt geen bus nodig, zo te zien. Zou er jaloers op worden .hahah.
 • Ram

  5 jaar geleden
  Doe nou niet alsof het een echt beroep is . Vroeger noemde we dat Melkert banen . En gezien je reactie ben jij er waarschijnlijk ook een geweest. Ik heb drie zwagers die beroeps chauffeurs zijn op de bus. Zijn veel thuis verdienen bijna net zoveel als een politieagent. Door hun opportune manier van staken waarbij heel veel mensen er last van hebben dwingen ze het af. Ik zeg staken=ontslag. Gewone mensen hebben er last van. Daarom verdienen ze in de zorg zo weinig. Zij benadelen hun clienten niet
 • Ram

  5 jaar geleden
  Ik heb 3 zwagers die "op de bus "zitten.  Dus ik weet waarover ik het heb. Ze moeten vroeg opstaan soms ....boe hoe hoe !! En@anoniem jij bent dus chauffeur op zon ding.......want jij weet hoe het is ,toch?
 • anoniem

  5 jaar geleden
  Dat doet hij niet want anders zou hij ervaren hoe de werkelijkheid is
 • SAKSENWEIMAR

  5 jaar geleden
  Ze hebben nog personeel nodig. Dus solliciteer maar. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.