Volledig scherm
De Xenos-winkel in de Molenpoort in Nijmegen wordt een Casa-formule. © ANP

Casa neemt Xenos in Molenpoort over

NIJMEGEN -  Interieurwinkelketen Casa neemt de Xenos-winkel in de Molenpoort in Nijmegen over. Nog voor het einde van dit jaar wordt de winkel omgebouwd naar  de Casa-formule. De medewerkers gaan mee naar de nieuwe winkelketen. Wat er met de Xenos-winkel in winkelcentrum Dukenburg gebeurt, is nog niet bekend.

De Xenos-winkel in Molenpoort is een van de  eerste vijftig Xenos-winkellocaties die dit jaar als Casa-formule verder gaan, zo maakte het Blokker-concern dinsdagochtend bekend.  

Casa neemt circa 110 Xenos-winkels over van Blokker Holding. Voor de zomer van 2019 volgen de overige zestig winkels. Casa is net als Xenos eigendom van de familie Blokker. Het is de internationaal opererende interieurwinkelketen met 500 winkels in acht Europese landen. De ombouw van Xenos-winkels biedt Casa de kans op 'verdere ontwikkeling en introductie op de Nederlandse markt', heet het. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.