Foto ter illustratie. Dit is niet de vrouw die is lastig gevallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Dit is niet de vrouw die is lastig gevallen. © Getty Images

Celstraf dreigt voor aanrander en schennispleger in Nijmeegse sauna

ARNHEM/NIJMEGEN - Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats hangt een onvoorwaardelijke celstraf van vier maanden boven het hoofd. Dat eiste de officier van justitie vrijdag in de rechtbank in Arnhem. De zaak ging over het onzedelijk betasten van een meisje in een sauna in Nijmegen. Ook hebben getuigen hem daar zien masturberen.

6 reacties

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Uitspraak over 14 dagen...! daarbij zal er wel weer flink worden gepamperd... dat zijn we al meer tegen gekomen in sommige rechtbanken ....waardoor de slachtoffers hierdoor nog een trap na krijgen....
 • Jaap De Graaf

  2 maanden geleden
  De titel zegt het al, cel straft dreigt, nee celstraf is zeker had er moeten staan. Kijk wat de impact is en kijk dan naar de strafmaat, totaal uit balans. Opsluiten, en meteen voor 2 jaar.
 • R. Van den heuvel

  2 maanden geleden
  Het kan toch niet zo zijn dat je dit oplost met een taakstraf deze man hoort in een inrichting thuis meestal ontwikkeld zo'n persoon zich tot het plegen van een ernstig zedendelicten met alle ernstige gevolgen van dien dat zelfs tot zelfs moord kan leiden
 • Marja Van Buitenen

  2 maanden geleden
  Ach, heb meelij met hem Hij heeft een slechte jeugd gehad.
 • jack vooren

  2 maanden geleden
  Er staat meerderen malen dat bevestigt maar weer hoe slecht het gesteld is met ons rechtssysteem. Dweilen met de kraan open.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen