De kantine van voetbalvereniging Woezik in Wijchen.
Volledig scherm
PREMIUM
De kantine van voetbalvereniging Woezik in Wijchen. © Foto DG

Coronacheck in de horeca: ‘Klanten worden agressief als we ze willen controleren’

DRUTEN/ WIJCHEN/ NIJMEGEN - Uitgaansgelegenheden en sportkantines moeten een coronacheck uitvoeren bij bezoekers. Maar doen ze dat ook? We namen een steekproef.

19 reacties

 • M v.d. Boom

  1 jaar geleden
  ik lees hier gelukkig dat in het DG-verspreidingsgebied de reacties meer pro-vaccinatie zijn dan alle ikke-ikke-ikke-opmerkingen van wappies. Waarschijnlijk komt dat doordat ons gebied zo zwaar getroffen is of puur omdat we wat meer gezond boerenverstand kunnen tonen. Iedereen is de regelgeving zat maar da's nog altijd beter dan iedereen blijven besmetten of de druk op de ziekenhuizen moedwillig groter maken....
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Over 2 maanden vraagt niemand meer om de QR-code... net als met de mondkapjes en de 1,5 meter komt hier binnenkort een einde aan.
 • Cor Franssen

  1 jaar geleden
  Er wordt toch niet of nauwelijks gehandhaafd in druten dus waarom dan een QR vragen. Ik vind dat als je regels verzint, je ook moet handhaven.
 • H. Roberts

  1 jaar geleden
  @Daan Janssen, jawel. Want in het kader van de privacywet, mag je personeel niet vragen naar vaccinatie status. Goed verhaal toch. Ik zou alleen maar ongevaccineerd personeel aannemen, al mag ik daar niet naar vragen.
 • folke nieuwenhuis

  1 jaar geleden
  Wat een drukte om niks. Laat je controleren zonder gemekker en gezeur. De zeurkousen zorgen voor een zeer negatieve sfeer. Ga plezier maken. Anderhalf jaar kon dit helemaal niet. MAAK PLEZIER EN DRAMNIET

In samenwerking met indebuurt Nijmegen