Dinsdagmiddag was er plek te over aan de boorden van het Beekse Wylerbergmeer. Met tropische temperaturen op komst wordt er de komende dagen veel meer drukte verwacht. Kunnen de coronaregels gehandhaafd blijven?
Volledig scherm
PREMIUM
Dinsdagmiddag was er plek te over aan de boorden van het Beekse Wylerbergmeer. Met tropische temperaturen op komst wordt er de komende dagen veel meer drukte verwacht. Kunnen de coronaregels gehandhaafd blijven? © Foto: Bert Beelen

Coronaproof afkoelen in tropische week? Voorkom dat je voor een dichte slagboom staat

MOOK/WIJCHEN/BEEK - Diverse Gelderse recreatieplassen hebben afgelopen weekend hun poorten moeten sluiten. Het was er toen al te druk. Hoe moet dat de komende tropische dagen? 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Het Nijmeegse studentenleven platleggen om coronapiek? ‘Dan krijg je juist méér besmettingen’
    PREMIUM

    Het Nijmeegse studenten­le­ven platleggen om coronapiek? ‘Dan krijg je juist méér besmettin­gen’

    NIJMEGEN - De GGD telde afgelopen 24 uur 56 nieuwe corona-besmettingen in Nijmegen, het hoogste aantal tot nu toe. Studenten zouden voor een groot deel verantwoordelijk zijn. Moet de Waalstad het studentenleven twee weken volledig platleggen om de corona-crisis te bezweren, zoals arts-microbioloog Bert Mulder van het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in deze krant bepleitte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.