Op de Professor Bromstraat in Nijmegen is zondagavond geprobeerd om twee studentes te beroven.
Volledig scherm
Op de Professor Bromstraat in Nijmegen is zondagavond geprobeerd om twee studentes te beroven. © Mike Hofman/Persbureau Heitink

Daders van gewapende straatroof op studentes vluchten zonder buit

NIJMEGEN – Twee studentes zijn zondagavond op de Professor Bromstraat slachtoffer geworden van een poging tot straatroof. Dat gebeurde rond 23.15 uur voor studentencomplex Hoogeveldt waar zij wonen.

11 reacties

 • vroegevogel

  4 jaar geleden
  Nee, natuurlijk niet. Wat jij nu voorstelt is het gebruikelijke Nederlandse symptoombestrijden. Andersom beginnen: we hebben undercoveragenten om ondernemers te bedreigen, we hebben lokfietsen, lokloverboyslachtoffers, lokhoeren etc. Dus laat op de momentele hotspots wat 'sukkelende slachtoffers' (undercover agenten dus) bij pinautomaten 'aanklungelen' en pak de daders op heterdaad op. Busje om de hoek, snelrechter, vasthouden. Maar ja, wat weet ik er van, ben tenslotte geen ambtenaar. Tip voor de pinnende medemens: luchtpijp, kruis, knieen, gezicht en hard. Heel hard.
 • Greedo

  4 jaar geleden
  Hoe houden ze het probleem in stand dan?
 • Plienie

  4 jaar geleden
  Lekker elkaar allemaal angst aanpraten. Statistisch is de kans erg klein dat je iets overkomt. Ik ga gewoon ‘s avonds alleen over straat en ben van plan dat nog heel lang te doen.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Kappen met bezig zijn met A- zaken die niemand kwaad doen en B- zaken waar niemand beter van wordt, bespaart al minimaal de helft van het budget.
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Zolang ze maar geen drugs kweken of verkopen is alles goed.... ;-)

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.