Noah slaapt. Maar nooit voor lang, want midden in de nacht wordt het 4-jarige jongetje wakker en is dan niet meer in slaap te krijgen.
Volledig scherm
Noah slaapt. Maar nooit voor lang, want midden in de nacht wordt het 4-jarige jongetje wakker en is dan niet meer in slaap te krijgen. © david van haren en familie zelf (de zwartwitfoto's)

Dag heeft 23 uur voor Noah (4) door fout in slaapgen

NIJMEGEN - 's Middags moe en niet te genieten, midden in de nacht zo fit als een hoentje. Noah Verstappen (4) heeft een zeldzame genafwijking waardoor zijn dag- en nachtritme is omgedraaid. Lastig voor hemzelf en ook voor zijn ouders Sandra en Jochem staat de wereld op zijn kop.

 1. Nijmeegse moeder mag haar zoons in de bijstand niet helpen met wat zakgeld: ‘Ik heb de moed niet meer om de strijd aan te gaan’
  PREMIUM

  Nijmeegse moeder mag haar zoons in de bijstand niet helpen met wat zakgeld: ‘Ik heb de moed niet meer om de strijd aan te gaan’

  Bang voor de overheid. Het Nijmeegse gezin Visser had nooit verwacht dat dat zou gebeuren. Iedere dag vreest moeder Marga (70) dat de overheid ontdekt dat zij haar zoon Herald in de bijstand geld toestopt. Reden: haar andere zoon in de bijstand werd vanwege die bijdrage beschuldigd van fraude. Hij moet 9000 euro terugbetalen aan zijn gemeente, wat al leidde tot een zelfmoordpoging.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Nijmegen e.o.