Das Bartje was gewond gevonden in de Mookse bossen maar is nu weer voldoende hersteld om uit te zetten bij de burcht van zijn moeder.
Volledig scherm
PREMIUM
Das Bartje was gewond gevonden in de Mookse bossen maar is nu weer voldoende hersteld om uit te zetten bij de burcht van zijn moeder. © Ed van Alem

Das Bartje is hersteld van zijn verwondingen en weer terug naar zijn moeder

MOOK - Bartje, de das die eerder gewond is aangetroffen op een bospad in Mook, is weer zover hersteld dat hij donderdagavond is vrijgelaten in de buurt van de burcht waar zijn moeder woont.

4 reacties

 • Jochem Boxtel

  4 maanden geleden
  Wordt een autoweg afgesloten als er een wild zwijn wordt aangereden? Straks geven ze mountainbikers nog de schuld van de uitschakeling van Oranje!? Belachelijk.
 • Mark Pier

  4 maanden geleden
  Da's fijn nieuws!
 • Eelco de Boer

  4 maanden geleden
  Wat een onzin dat er alleen mountainbikesporen staan. De foto waarop Bartje op zo'n spoor is neergelegd laat twee brede sporen naast elkaar zien, oftewel een spoor van auto's.
 • Dick Metselaar

  4 maanden geleden
  Wat een gedoe allemaal weer hè. Het is in ieder geval gebeurt door iemand die er niks te zoeken had. Mountainbiker, gewone fietser of crossmotor, is niet relevant want tijdens donkerte heeft niemand er wat te zoeken. Dat er alleen mountainbikesporen staan is een open deur. Het us de mountainbikeroute, hêhè. Die ligt daar al 30 jaar zonder problemen. De Dassen worden ook in de BBK gesignaleerd, mocht het daar een keer fout gaan wordt dan de weg ook afgesloten? Kom mensen, niet overdrijven.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.