Henk en Wil achter de toonbank van de 'Santenkraam, best een leuk winkeltje' aan de Broerdijk in Nijmegen-Oost. Na 45 jaar stoppen ze er mee.
Volledig scherm
Henk en Wil achter de toonbank van de 'Santenkraam, best een leuk winkeltje' aan de Broerdijk in Nijmegen-Oost. Na 45 jaar stoppen ze er mee. © Bert Beelen

De laatste winkel op de Broerdijk

NIJMEGEN - Drie jaar geleden vonden ze zichzelf nog veel te jong om te stoppen. Maar nu vinden Henk Hendriks en Wil Aarntzen van 'de Santenkraam, best een leuk winkeltje' in Nijmegen-Oost het mooi geweest. 

5 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ik kan me nog heel goed de geur in die winkel herinneren. Ik kocht daar in mijn vroegere jaren mijn knikkers. Door de jaren heen werden dat bijzondere en unieke cadeauartikelen. Ik betrap mezelf er nu nog op dat als we langs de santenkraam rijden dat ik toch even mijn hoofd draai en naar die prachtige aangeklede etalage kijk! En in gedachte nog deze bijzondere mensen zie. Nostaligische gevoelens, fijne gedachten die samenkomen bij deze nostalgische winkel. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ik kan me nog heel goed de geur in die winkel herinneren. Ik kocht daar in mijn vroegere jaren mijn knikkers. Door de jaren heen werden dat bijzondere en unieke cadeauartikelen. Ik betrap mezelf er nu nog op dat als we langs de santenkraam rijden dat ik toch even mijn hoofd draai en naar die prachtige aangeklede etalage kijk! Nostaligische gevoelens, fijne gedachten die samenkomen bij deze nostalgische winkel. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Of er een bloemenwinkeltje in.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Erg jammer dat de laatste winkel nu ook verdwijnt op de Broerdijk. In het verleden had je hier inderdaad vele winkeltjes. Toch een gemis voor een wijk dat dit anno nu niet meer mogelijk is. 
 • GekZonderNaam

  4 jaar geleden
  Een friettent is ook een beetje een winkel.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen