De Linde derde keer in de fout met alcohol

GROESBEEK - Burgemeester Slinkman van Berg en Dal heeft party- en uitgaanscentrum De Linde een boete opgelegd van 2040 euro omdat eerder dit jaar een jongere van 17 jaar er een biertje kreeg. 

7 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Niet alleen alcohol is een probleem in de linde.maar ook het hard aanpakken van jongeren door de beveiliging onder toezicht van de eigenaar.dit is weekelijkse kost in de linde .kijk filmpjes op facebook schandalig voor woorden.alle ouders wiens kinderen dit is overkomen aangiften doen zodat we deze wandpraktijken kunnen aanpakkenp
 • Ikke

  3 jaar geleden
  Wat een vreemde reacties hier, de Linde keek niet op een jaartje of wat als je 14 was kon je daar al bier hebben. Complimenten voor de gemeente om dit aan te pakken
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  3x met zoveel bezoekers per weekend in 3 jaar. Er zijn zaken waar het veel erger is. Beetje hypocriet van Groesbeek
 • Klaas

  3 jaar geleden
  Het is heel moeilijk te handhaven als alcohol verkoper. Sommige jongeren lijken 26 en dan zijn ze 17. Of ze zijn 26 en lijken 17. Het wordt tijd dat de verantwoording niet ligt bij de verkoper maar bij de gebruikers. Alcohol op en geen 18 dan jij de boete. Maar eigenlijk is dit hele alcohol beleid niets. Nu maak je de drank voor de jeugd alleen interessant en stoer. Kinderen die 18 zijn zouden vroeger vaak niet eens drinken.  Nu wel met dit beleid want je bent 18 en dan is t stoer. 
 • Sjaak grutters

  3 jaar geleden
  Dit is gewoon ondernemertje pesten! Iemand van 18 jaar haalt bier voor iemand van 17 jaar en uiteindelijk is de Linde de schuldige! Dit is toch verschrikkelijk!Nee, gewoon alcohol verbieden, zodat de jeugd massaal aan de harddrugs gaat! Goed beleid burgemeester Slinkman!
 1. Misschien komen er schaaktafels in het centrum: ‘Nijmegenaren moeten massaal aan het schaken’

  Misschien komen er schaakta­fels in het centrum: ‘Nijmegena­ren moeten massaal aan het schaken’

  NIJMEGEN - Komen er schaaktafels op Plein 1944, de Waalkade of in het Goffertpark in Nijmegen? Grote kans, want dit idee van Julian van Stee is een van de beste vijf ideeën die in de race zijn om werkelijkheid te worden. Nijmegenaren moeten massaal aan het schaken zijn, vindt hij. Net als in New Yorkse parken. Want schaken kan jong en oud verbinden, zei hij eerder in een interview in De Gelderlander.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Nijmegen e.o.