Een bouwbord kondigt in Mook de komst van een Jan Linders aan. Het gebouw komt er wel, maar er komt een andere supermarktketen in. Op de achtergrond is supermarkt Plus zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bouwbord kondigt in Mook de komst van een Jan Linders aan. Het gebouw komt er wel, maar er komt een andere supermarktketen in. Op de achtergrond is supermarkt Plus zichtbaar. © Theo Peeters

De Mookse supermarkt die er gewoon móet komen

MOOK - Jan Linders komt niet, naar Mook, maar een nog onbekende supermarktketen wel. Maar kan Mook wel twee supermarkten aan? En kun je niet veel beter woningen bouwen?

3 reacties

 • Van Diem

  1 jaar geleden
  Nu gaan de bewoners van Mook behalve naar de Plus Mook, ook geregeld naar een andere supermarkt in Groesbeek of Malden. Het zou fijn zijn als we naast de gewaardeerde Plus die keus ook in Mook zelf hadden. Mensen uit Milsbeek rijden ons nu voorbij op naar Malden, ook die zouden een extra keus waarderen. Ps. Waar zijn alle andere reacties op dit artikel gebleven?
 • Ramon Van Rooij

  1 jaar geleden
  Laat de poort van Limburg maar weer terugkomen.
 • Harm Derksen

  1 jaar geleden
  Waarom mag er op de plaats van Poort van LIMBURG geen super gebouwd worden? Voet zal toch wel een keertje moeten stoppen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen