De Graafseweg tussen Rozenstraat en Wolfskuilseweg: nu nog vierbaans, maar in de toekomst een weg met twee rijstroken en één busbaan.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafseweg tussen Rozenstraat en Wolfskuilseweg: nu nog vierbaans, maar in de toekomst een weg met twee rijstroken en één busbaan. © Paul Rapp

Definitief: Graafseweg versmald van 4 naar 2 banen

NIJMEGEN - De kogel is door de kerk: de Graafseweg gaat terug van vier naar twee rijstroken. Door de versmalling komt er plek voor een busbaan. Het werk start als de renovatie aan de Waalbrug klaar is, waarschijnlijk in 2021.

129 reacties

 • Rogo

  3 jaar geleden
  Ik bedoel maar.....    https://www.gelderlander.nl/nijmegen/automobilist-haalt-150-kilometer-per-uur-op-graafseweg-en-moet-rijbewijs-inleveren~a87a73d5/ 
 • Wolt

  3 jaar geleden
  Opvallend dat hier altijd dezelfde mensen zeuren maar zelf nog nooit op het idee zijn gekomen om je te verzamelen en naar het gemeentehuis te gaan...En maar nuilen achter de computer. Wil je iets veranderen? Begin bij jezelf! Klagen houdt je alleen maar in negativiteit, voila je eigen opstopping gecreëerd! Ps voor diegene die dacht dat stemmen iets uithaalt, doe je ogen maar eens open.
 • Wolt

  3 jaar geleden
  Natuurlijk kan niet iedereen met het OV, maar zoals het nu gaat, de stad is gewoon overvol met auto's waar in 9 van de 10 1 persoon zit. Het wordt tijd om deze heilige koe op te geven voor gezonde lucht, milieu, gezonde leefomgeving ipv alles voor geld, werk en economie...
 • Hannah

  3 jaar geleden
  Veel afstanden zijn niet met de fiets te doen voor veel mensen. Waarschijnlijk woon jij in het centrum en is alles goed voor jou bereikbaar, maar er zijn ook mensen die niet dat genoegen hebben. Ook voor vervoer van producten heb je vaak een auto nodig. 
 • Leonard

  3 jaar geleden
  Doorgaand verkeer uit stad weren is prima. De nieuwe Waalbrug is een prima alternatief en zorgt voor meer rust en betere lucht in de stad, en bovendien kunnen Nijmegenaren veiliger fietsen als de verkeersstromen van de auto's veranderen. We zouden vaker de fiets moeten gaan pakken en de auto/brommer laten staan. Bewegen is gezond!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen