Volledig scherm
Huub Arents in de studio van Will Geerlings in Valkenburg.\ Eigen foto © Thed Maas

Derde album met Groesbeekse muziek

GROESBEEK - In het najaar verschijnt er een derde verzameling van muziek uit het muzikale dorp Groesbeek, ook wel het Volendam van Gelderland genoemd. In oktober moet het album getiteld 'Groesbeek … Daar zit muziek in' gereed zijn.

De nieuwe CD is een initiatief van Huub Arents, die ook aan de tweede verzameling (1989) heeft meegewerkt. Anders dan de voorgaande uitgaves is er nu gekozen voor Groesbeekse artiesten in plaats van alleen maar orkesten. Op het album komen zo’n twintig in het Nederlands gezongen liedje en enkele instrumentale nummers te staan.

Valkenburg

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het samenstellen, componeren, schrijven en arrangeren van de liedjes. De eerste opnames gaan binnenkort beginnen. Deze vinden plaats in de opname studio van Will Geerling in Valkenburg. De artiesten zijn onder andere Helen Liebers, William Smulders en het smartlappenkoor Ocharm.

De CD wordt landelijk uitgebracht en bij radio- en televisiestations in Nederland en België onder de aandacht gebracht. Ook is hij straks verkrijgbaar bij alle downloadstations en te beluisteren op Spotify.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.