Hans Westgeest, bij de loopplank in de Vlietberg waar normaal zijn woonboot lag.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Westgeest, bij de loopplank in de Vlietberg waar normaal zijn woonboot lag. © Theo Peeters

Deze man is wél euforisch door hoge water: eindelijk kan woonbootman Hans uit Ooij terug naar huis

NIJMEGEN/OOIJ - Limburg is al in crisis en ook inwoners van deze regio zetten zich schrap voor het hoge water. Maar één man kon het rivierpeil maar nauwelijks ver genoeg stijgen. Woonbootbewoner Hans Westgeest uit Ooij was ruim een half jaar ‘thuisloos’, maar kan door het hoge water eindelijk terug naar huis.

2 reacties

 • richy vervuurt

  2 maanden geleden
  Jan de ene zijn dood is de andere zijn brood. Niet leuk maar zo is het leven. Dus als iemand verdrinkt wat erg is mag dan niemand blij zijn met zijn toestand. Jan ga je schamen als je niemand iets goed toewenst.
 • Jan van Lent

  2 maanden geleden
  Leuk voor deze hippie. En blijf lekker in die sloot liggen als het water weer zakt. Wat een volstrekt smakeloos verhaal in DG. Er zijn meer dan 100 doden te betreuren en 10-duizenden hebben schade en ellende. En deze mafklapper is euforisch?? Ga je schamen, DIEP schamen!
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.