April Ranshuijsen en Lisa Westerveld op Waalkade in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
April Ranshuijsen en Lisa Westerveld op Waalkade in Nijmegen. © Foto: Bert Beelen

Deze twee Nijmeegse GroenLinksers gaan op jacht naar een Kamerzetel: ‘Wij willen Nederland eerlijker maken’

De corona-aanpak is slecht. Welvaart is oneerlijk verdeeld. Het roer moet radicaal om in Nederland, vinden de Nijmeegse GroenLinks-politici Lisa Westerveld (39) en April Ranshuijsen (43). Na de Tweede Kamerverkiezingen hopen ze daar zelf voor te zorgen. ,,Voor miljoenen mensen kan het veel beter.”   

22 reacties

 • Willem Dijkman

  1 maand geleden
  En wat hebben deze dames voor Nijmegen bereikt? Juist, totaal niets dus byebye dames!
 • Ton

  1 maand geleden
  Ik vind de kritiek dat groenlinks niets doet voor de "gewone" burger helemaal niet zuur. Sterker nog ik denk dat er een kern van waarheid inzit. Laat ze in Nijmegen eerst maar weer de lokale democratie bijvoorbeeld respecteren door referenda uitslagen niet te gaan frustreren. Ook doen ze veel te weinig voor wijken zoals Dukenburg.
 • Leon Pillich

  1 maand geleden
  Jezus wat een zure, negatieve en zelfs agressieve reacties. Je kunt het inhoudelijk oneens zijn maar deze mensen proberen wel mee te beslissen over NL. Ga zelf meedoen als je hun zo erg vindt! Fijn hè, beetje slap lullen vanaf de bank. De groeten van een niet-GL-er.
 • J.M. Horst

  1 maand geleden
  Het klinkt allemaal mooi maar weinig realistisch. De Tweede Kamer zit vol met vooral academisch opgeleiden met vaak goede maatschappelijke posities. De stem van de gewone man of vrouw wordt niet meer gehoord. Helaas lukt het mensen die gewoon van de werkvloer nauwelijks om door te breken als volksvertegenwoordiger.
 • R Sempel

  1 maand geleden
  Weer een bla bla verhaal. Uiteindelijk wordt het weer handje klap voor zogenaamde idealen. Politiek stinkt aan alle kanten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Nijmegen e.o.