Lara Rijnders (links) en Wies van Riel ruimen rotzooi op de Lentse Warande op.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara Rijnders (links) en Wies van Riel ruimen rotzooi op de Lentse Warande op. © Gerard Verschooten

Drank, drugs en scheurende auto's: stadseiland Veur-Lent ‘explodeert’, omwonenden willen actie

NIJMEGEN - Sinds de afsluiting van de Waalkade is de rust terug op de Nijmeegse rivierboulevard. Maar de overlast door jongeren lijkt zich te verplaatsen naar de overkant: het stadseiland Veur-Lent. Bewoners zien het met lede ogen aan: ,,Het is wachten tot er slachtoffers vallen.”

17 reacties

 • Wanula Dreaming

  4 maanden geleden
  Als ik daar 5 minuten rondloop rond de avond, dan schaam ik me dat ik in Nederland woon. Wat een trieste vertoning. En let wel : dit is een keuze van Nijmegen en die lui maken gebruik van de ruimte die ze krijgen.
 • Jan van Lent

  4 maanden geleden
  Afgelopen weekend heb ik gewerkt en dan fiets ik rond 6u in de ochtend over de Lentloper. Het is een enorme bende. heel het fietspad vol met kapotte bierflessen en dus was fietsen geen optie meer. Op de waalstrandjes nog jeugd aan het zuipen en snuiven, op de warande overduidelijk lichtgetinte medemensen in dikke bakken aan het handelen. Welkom in Nederland 2021. Wat een verrijking voor ons land al dat buitenlandse gajes.
 • A Geurts

  4 maanden geleden
  Ik ben nu 50 en mijn ouders hadden een boerderij, na school van jongs af aan werken na het huiswerk maken en als je op school wat uitvrat kreeg je er thuis ook nog van langs, nu worden juffen en meesters door 9 jarigen uitgemaakt voor kuthoer en homo. Nederland wilde zo graag de mens vrijheid geven, maar zijn vergeten het om een streep te plaatsen tot hier en niet verder.
 • Cor Koenen

  4 maanden geleden
  Oppakken en naar Siberië sturen.
 • bart verplak

  4 maanden geleden
  Leve de vrijheid waar Canadezen en Amerikanen voor gesneuveld zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.