Vijf jaar geleden protesteerden bewoners van woonwagenkamp Teersdijk al tegen het gebrek aan standplaatsen. Nu heeft de gemeente enkele locaties op het oog voor uitbreiding. Archieffoto
Volledig scherm
PREMIUM
Vijf jaar geleden protesteerden bewoners van woonwagenkamp Teersdijk al tegen het gebrek aan standplaatsen. Nu heeft de gemeente enkele locaties op het oog voor uitbreiding. Archieffoto © Bert Beelen

Drie nieuwe locaties voor woonwagens, maar bewoners willen er niet heen

NIJMEGEN - Er zijn 3 nieuwe locaties in Nijmegen in beeld voor standplaatsen van woonwagens. Het gaat om de Elshofweg (Hatert/Grootstal), Weteringweg (Lindenholt) en Stationsstraat (Nijmegen-Noord), waar op iedere plek 12 woonwagens zouden kunnen komen. 

8 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Tja, wij willen ook wel eens wat, krijgen we ook niet. Tientallen twintigers/dertigers willen dolgraag een eigen plek en janken dan niet om hun mamma als het niet om de hoek is. Dan blijf je lekker thuis wonen toch? En dan weer gelijk dat verrekte gezeur over discriminatie en beledigd zijn? Jullie krijgen tenminste de kans op woonruimte, niet-kampers kunnen het bekijken, dan gaat immigranten voor! Of nemen jullie er ook een paar bij?
 • jf Lefering%20de%20ries

  1 jaar geleden
  Hallo, Ik heb bij mij nog 3 jongeren in huis wonen van 34/30/27 jaar. Worden overal uitgelood voor een huurwoning, sociale huurwoningen komen ze niet in omdat ze net te veel verdienen, andere huurwoningen daar verdienen ze te weinig voor. Hebben hun geen rechten en anderen jongeren om een woning te huren. Koopwoningen lukt ook al niet omdat die weer belachelijk duur zijn. Laten ze op de Weteringweg maar huizen bouwen zodat iedereen daar kan wonen.
 • Marleen Verstraeten

  1 jaar geleden
  Lijkt me niet slim om dat achter het Kandinsky college neer te zetten. De stad breidt uit en dan moeten ze over een paar jaar weer ergens anders naartoe. Het idee van nu eerst vermeerd tiny houses te bouwen vindt ik beter, want er zijn veel ouderen die graag kleiner willen wonen, maar die niet de daarmee gepaard gaande huurverhoging aan kunnen. (ja, bizar maar zo werkt de woningbouw, graaien waar ze kunnen, ook al werkt dat averechts)
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Dan bouw er een stuk of wat Tiny Houses voor starters/ jongeren die wel graag zelfstandig willen wonen , en laat de woonwagen bewoners maar bij elkaar zitten in hun riante woonvilla's.
 • Hettie

  1 jaar geleden
  Het moet niet gekker worden!. Krijgen ze een plek is het weer niet goed. Ik wil ook wel dat mijn kinderen in mijn buurt blijven wonen maar dat gaat ook niet.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen