Volledig scherm
Prins Stijn en zijn kabinet. © Remco Wildeman

Drukke receptie Prins Stijn van De Berggeiten Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijdagavond was het een drukte van jewelste in het Berg en Dalse dorpshuis Kerstendal in verband met de receptie van de 32 jarige Prins Stijn van Raaij aangeboden door CV De Berggeiten. 

Diverse carnavalsverenigingen uit Berg en Dal waren naar Kerstendal gekomen om de nieuwe Prins afkomstig uit Ooij te feliciteren met zijn benoeming in Berg en Dal. 

Namens het gemeentebestuur van Berg en Dal waren de wethouders Sylvia Fleuren en Alex ten Westeneind ook van de partij om de prins met zijn hofdames Kim Luiken en Reni Handzhieva (vriendin van Prins Stijn) de hand te drukken en hem succes toe te wensen voor de komende carnavalsdagen. 

Samen met zijn adjudanten Yoeri van Raaij ( broer van Stijn ) en oud prins Max van Rooij, met zijn hofdames de scepter gaan zwaaien over de 'Duufelshemel' de naam van Berg en Dal tijdens de carnavalsdagen. Het motto van Prins Stijn is 'Carnaval is net als apres – ski, zonder bier , gaat ’t niet'.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.