Volledig scherm
Drukte bij Gruusbek Live. © DG

Duizend Vrienden bij Gruusbêk live, voorproefje Schlagerfestival

GROESBEEK - Maar liefst duizend vrienden van Gruusbêk Live zijn vrijdagavond naar sporthal Heuvelland gekomen om de zesde editie – daags voor het Schlagerfestival – van het typisch Groesbeeks gebeuren mee te maken. 

Bij deze variant van Amstel live komen allemaal artiesten op het podium van eigen bodem. De vier bands Van Trien, New Leaf, Plegband en Leff Music brachten naast het spelen van hun eigen vertrouwde repertoire ook nummers van en met elkaar waardoor ze genres speelden die voor geen van hen gebruikelijk waren. Dit leverde evenals de vijf voorgaande edities verassende muzikale uitvoeringen op die door het publiek werden toegejuicht. 

Dit muzikale Groesbeekse gebeuren vond plaats in een sporthal die een ware facelift had ondergaan dat vergezeld ging van een fantastische spetterende lichtshow. Al met al een geweldig voorproefje van het Schlagerfestival waar zaterdagavond zo’n 2.000 toeschouwers worden verwacht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.