Een UFO op de Mookerheide? Mysterie na jarenlang speurwerk eindelijk ontrafeld. ‘Bingo!’

videoMOOK - Midden op de Mookerheide ligt een intrigerende structuur van twee greppels, omgeven door aarden wallen. De buitenste ovaal van vorm, de binnenste rechthoekig. Te zien op satellietbeelden van Google Earth. Twee decennia is er gezocht naar de oorsprong. Nu heeft Nijmegenaar Paul Klinkenberg het mysterie eindelijk ontrafeld. Met een zeer verrassende uitkomst.

3 reacties

 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Vanuit het Reichswald in Duitsland nabij Groesbeek kon je de rook zien opstijgen.
 • richy vervuurt

  2 maanden geleden
  Pedro als je geloofd wat andere zegen ben je maar zielig je moet alles van medere kanten zien. Ze vertelde in het verleden dat de aarde plat was en nog steeds zijn er mensen die dat denken. En wie zeg dat deze man gelijk heeft maar onder tussen krijgt hij veel aandacht en dat is wat hij wil. Ik weet weinig maar geloof niet alles.
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  Zo blijkt keer op keer dat aliens wel de laatste oplossing is waar je aan moet denken. Omdat het niet meteen uitgelegd kan worden wil nog niet zeggen dat grijze mannetjes met vliegende schotels gelijk het antwoord moet zijn.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.