'En dan opeens: boem', geslagen met een klauwhamer in je eigen huis

NIJMEGEN - Zijn gezicht is blauw en in zijn hoofd dreunt het nog na. ,,Het was een gewone zondagavond thuis, mijn zoontje van twee lag gelukkig al op bed. Dan wordt er aangebeld en stormen er opeens twee jongens met bivakmutsen naar binnen. Ze grepen mijn zwangere vrouw vast en sloegen me na een worsteling vol op mijn hoofd met een klauwhamer.’’

29 reacties

 • Piet

  4 jaar geleden
  'Bezuinigd'? In de praktijk wordt alles juist duurder. We betalen nu voor een leger aan managers die voor iedere 100 euro die ze besparen 1000 euro kosten. Flikker die gasten er eerst maar eens uit en neem mensen aan die het echte werk doen!
 • Piet

  4 jaar geleden
  En dat is nou net waar de hedendaagse Nederlandse managers in uitblinken: de cijfers opleuken door dingen 'anders' te meten. Statistieken zijn fake!
 • Fiscuswerper

  4 jaar geleden
  Ja en dit kan ook zonder meer belasting te betalen. Kwestie van goed prioriteren. Geen geld naar Europa of Griekenland,ontwikkelingshulp korten. Er is voldoende animo voor een handelsverdrag met andere landen. Maar de huidige politici willen de baantjesmolen veilig stellen. Wij zijn de melkkoe van de EU. We betalen 7,5 miljard aan de EU en krijgen 1,1 miljard terug. Wat een welvaart zeg!
 • Pap

  4 jaar geleden
  Sinds de afbraak van ons Sociale stelsel (VVD/D'66) pakken mensen individuele burgers hun geld af. Wat is dan beter:? solidariteit (Linkse partijen) en ieder een minimum-inkomen geven van gemeenschapsgeld, of minder gemeenschapsgeld naar randfiguren, met als gevolg dat het leefgeld bij sommige burgers  die "pech" hebben wordt gehaald!!
 • Vuurvlieg

  4 jaar geleden
  Iedereen wil altijd van alles, maar als het op de bereidheid aankomt om daarvoor ook wat meer belasting te betalen houdt het al snel op. Het geld moet natuurlijk wel érgens vandaan komen. En wat Europa betreft; de welvaart hier zou een heel stuk minder zijn zonder de EU. Dat realiseren veel domme mensen zich niet voldoende. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.