Liza du Pré vertrekt in januari na 38 jaar als eigenaar van De Sprok. Mark Nijhuis en Loes de Kort worden de nieuwe eigenaren en gaan er met hun tweelingdochters wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Liza du Pré vertrekt in januari na 38 jaar als eigenaar van De Sprok. Mark Nijhuis en Loes de Kort worden de nieuwe eigenaren en gaan er met hun tweelingdochters wonen. © Erik van 't Hullenaar

En plots is De Sprok tóch verkocht, en zal het na twee eeuwen geen Sprok(kelenburg) meer heten

BEMMEL/ LENT - De Sprok op de grens van Bemmel en Lent gaat over in andere handen. En zal volgend jaar onder een nieuwe naam verder gaan met een Nijmeegs horecaduo als uitbaters. 

  1. Nijmeegse stikstofstrijder Johan Vollenbroek richt pijlen nu op Tata Steel: ‘Grootste vervuiler van Nederland’

    Nijmeegse stikstof­strij­der Johan Vollen­broek richt pijlen nu op Tata Steel: ‘Grootste vervuiler van Nederland’

    Mobilisation for the Environment (MOB) begint een juridische strijd om Tata Steel in IJmuiden gesloten te krijgen. Als eerste zet heeft MOB het provinciebestuur van Noord-Holland verzocht om intrekking van de natuurvergunning van het grote staalbedrijf. ,,Tata Steel is de grootste vervuiler van Nederland. Het bedrijf heeft de grootste CO2-emissie van alle Nederlandse bedrijven”, schrijft MOB met verwijzing naar landelijke cijfers over de uitstoot van broeikasgassen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.